Om os

2G Cloud ApS har ambitioner om at løfte vores kunders niveau inden for cloud computing og moderne it-arkitektur. Vores knowhow og unikke fokus på Azure er jeres garanti for førsteklasses rådgivning. Fra strategi til support.

Som kunde møder du Rasmus Gude Gadegaard, hans partner Stine Gude Gadegaard og et dedikeret team af Microsoft Azure-eksperter. Alle er specialiserede og certificerede i Microsoft Azure.

100% Azure. Lean. Ubureaukratisk.

Født i skyen med en stjerneklar vision

Vi tager dig med på en digital rejse, vi selv har været på. Vi er født i skyen, men har benene på jorden. Cloud-løsninger har og vil altid været udgangspunktet for vores virksomheds berettigelse i markedet. Dygtige konsulenter med relevant erfaring er omdrejningspunktet i vores samarbejde. Med kunder, vi har haft i mange år. I mange brancher. I går, i dag – og gerne med dig i morgen.

Vi har cloud-løsninger som DNA. Digitalt. Ærlig talt.

Konsulenter med ambitioner på dine vegne

Vores trofaste team af meget fokuserede specialister er drevet af dine ambitioner. Af dine udfordringer. Den løsning, vi finder sammen med dig, skaleres altid efter jeres behov og budget. Vores ekspertise rækker fra rådgivning om cloud-strategi, til cloud-arkitektur og implementering af Microsoft Azure, Microsofts løsning inden for cloud computing.
Var det ikke, fordi vi er nordjyder, ville vi fristes til at kalde vores medarbejdere verdensmestre i Microsoft Azure. De er teamplayere, samtidigt med at de også kan løbe med bolden selv. Og så ved de, at det allervigtigste er at opbygge et godt og tæt forhold til jer – vores kunder.

90 % af vores kunder kommer igen. Kom i gang. Kom igen.

Partnerskab om jeres cloud-strategi

Med 2G Cloud indleder du et partnerskab, hvor din cloud-strategi er udgangspunktet. Vores erfarne konsulenter bidrager i dialog med jer til, hvordan Microsoft Azure bliver mere end bare en platform, men en katalysator for din virksomheds transformation.
Klar til take-off.

Vores rolle bliver at stå ved din side som en partner, der forstår din vision og bidrager til at omsætte den til handling. Mod skyhøje mål. Mod lederskab. På et solidt og strategisk fundament i Microsoft Azure

image00001

Cloud-løsninger på abonnement

Har I behov for Microsoft Azure som PaaS, IaaS eller SaaS, er vi også godkendte leverandører af alle Microsoft Azure-løsninger og Microsoft 365-licenser.

Service og drift for udvalgte kunder

Hvis jeres IT-afdeling ønsker støtte til driften eller servicering af jeres løsning, håndterer vi gerne den del af jeres forretning.

Kontakt os på +45 36 99 18 19 for en dialog om en fast aftale.

Vis mig dine kunder

Blandt 2G Clouds kunder finder du store danske og internationale virksomheder som Yggdrasil, Create it REAL, Cloudeon, Bang & Olufsen, Nykredit, ProcessConnect,
Spectra Systems og CCVC Inc. Vores kunders udfordringer, som vi typisk hjælper med er:

  • Migrering fra fysiske servere til cloud-løsning
  • Redesign af it-infrastruktur
  • Øget sikkerhed mod hacking
  • Projektledelse
  • Integration- og API-løsninger
  • Service- og supportaftaler

Vi har valgt at arbejde med Microsoft Azure som den foretrukne løsning inden for cloud computing, da mange danske og udenlandske virksomheder i forvejen har valgt Microsofts løsninger. På den måde er det let at komme i gang med Microsoft Azure.

Microsoft Azure som værktøjskasse

Microsoft Azure er Microsofts cloud computing-løsning, som omfatter fire kategorier inden for services, nemlig Infrastructure as a Service (IaaS), Software as a Service (SaaS), Platform as a Service (PaaS), Serverless og Cloud as a Service (CaaS).

Microsoft Azure Infrastructure as a Service (IaaS) er en vigtig komponent i Microsofts cloud computing-tjenester, der leverer computerkraft, netværk og lagring i skyen på lejebasis.

Microsoft Azure Software as a Service (SaaS) er en cloud computing-tjeneste, der leverer softwareapplikationer over internettet på abonnementsbasis. I en SaaS-model hoster og vedligeholder Microsoft Azure softwareapplikationerne og tilhørende infrastruktur og håndterer også softwareopdateringer og sikkerhedsstyring.

Microsoft Azure Platform as a Service (PaaS) leverer en platform, hvorpå virksomheder kan udvikle, køre og forvalte applikationer uden kompleksiteten ved at bygge og vedligeholde den infrastruktur, der typisk er forbundet med at udvikle og lancere en app. Azure PaaS udgør med andre ord et komplet udviklings- og driftsmiljø i skyen.

Microsoft Azure Serverless er cloud computing, hvor Azure automatisk håndterer infrastrukturen, der kræves til at køre applikationer. I en serverless-arkitektur fokuserer virksomhedens udviklere på at kode, mens Azure håndterer den underliggende infrastruktur, såsom serverhåndtering og kapacitetsplanlægning.

Microsoft Azure Container as a Service (CaaS) er en cloud-baseret tjeneste, der giver dig mulighed for at køre, administrere og orkestrere containere i skyen uden at bekymre dig om infrastrukturen.